“Het lijdt geen twijfel dat de wereldwijde pandemie van Covid-19 markten en valuta’s over de hele wereld uit de hand loopt zonder tekenen van vertraging, maar er is één uitzondering op de regel: cryptocurrency.

 

“Slechts vijf jaar geleden konden mensen voor slechts £ 250 een unieke bitcoin kopen. Tegenwoordig betaalt u eerder ergens in de regio van £ 7.500, een stijging van bijna 3000%. Begin februari 2020 daalde de marktwaarde van Bitcoin van £ 8.000 naar £ 3.200, wat leidde tot scepsis over de stabiliteit van de valuta op lange termijn en over de vraag of cryptocurrencies de veilige haven zijn waarvan ze worden erkend.

 

“Tot grote verbazing van de mensen heeft de markt in de daaropvolgende maanden een aanzienlijk herstel doorgemaakt en is bijna teruggekeerd naar de oorspronkelijke waardering van £ 7.500 per bitcoin – waardoor het zich onderscheidt van traditionele valuta’s, die allemaal nog steeds het knelpunt voelen van de pandemie. Het verdient zeker zijn plaats als een van de top 10 fintech-voorspellingen voor 2020.

 

De cryptocurrency-revolutie

 

‘Naar mijn mening zijn de vooruitzichten voor de lange termijn van cryptocurrency ongelooflijk positief. Sommigen vragen zich misschien af ​​of de cryptocurrency-industrie over 10 jaar nog steeds zal bestaan, maar we denken dat het meer een kwestie is van hoe ver de adoptietraject zal gaan in andere industrieën.

 

“Het vermogen van Cryptocurrencies om te worden gebruikt in bijna elke denkbare markt is wat de technologie zo uniek maakt voor het veranderen van het spel. Tot nu toe is er weinig tot geen implementatie van cryptocurrency in de detailhandel, e-commerce, luchtvaart of horeca, dus dit biedt nieuwe kansen om voorheen onbereikbare marktplaatsen aan te boren. In ieder geval wordt cryptocurrency met het uur nog prominenter – we hebben enkele van de grootste en bekendste autodealers in het VK gezien, waaronder Redline Specialist Cars, Benz Bavarian en Saxton4x4, die allemaal cryptocurrency gebruiken als een gemakkelijk beschikbare betaalmethode.

 

https://www.youtube.com/embed/FRSIXQv7Y7g

 

“Volgens Coinmarketcap heeft het VK een stijging van 91% gezien in de acceptatiegraad van cryptocurrency, een trend die we hebben gezien in de auto-industrie. Ondanks de moeilijke economische omstandigheden, heeft AutoCoinCars de meest significante omzetstijging gezien tijdens de Covid-19-pandemie sinds de oprichting ervan, wat een significante verschuiving betekent in wat voorheen een zeer traditionele ‘cash-in-hand’-industrie was. Dealers en detailhandelaren in het VK erkennen de waarde die een betalingsoplossing met cryptocurrency voor hun bedrijf kan betekenen – waardoor ze toegang krijgen tot een geheel nieuw gebied binnen de markt en consumenten een veilige manier van betalen krijgen.

 

De toekomst is cashloos

 

“Nu Bitcoin halvering heeft plaatsgevonden op 20 mei, zullen er op elk moment slechts in totaal 21 miljoen Bitcoins bestaan ​​- dit zal ongetwijfeld de vergelijking van vraag en aanbod van cryptocurrency veranderen, terwijl het ook een groter publiek bewustzijn rond Bitcoin genereert. Deze gebeurtenis in combinatie met de Covid-19-crisis heeft ertoe geleid dat cryptocurrencies van een niche, mogelijk onstabiel activum, naar een reguliere betaalmethode zijn gedreven – de vraag bedelend, met maatregelen voor sociale distantiëring die over de hele wereld op hun plaats blijven en veel retailers blijven biljetten vermijden en munten, zijn we op weg naar een geldloze samenleving waar cryptocurrency de koploper is?

 

“De overgang naar een geldloze samenleving vond al in verschillende industrieën over de hele wereld plaats, maar Covid-19 heeft voor voldoende motivering gezorgd om dit onze maatschappijen volledig te laten infiltreren. Cryptocurrency is niet nieuw en was ver voor deze crisis, maar de pandemie heeft de digitale betalingsoplossing het platform gegeven dat het verdient, waardoor het in de schijnwerpers komt te staan, waarbij veel mensen de waarde erkennen die het heeft in een post-Covid-19-landschap . Consumenten kunnen nu het voordeel zien van het kunnen kopen van items zoals onroerend goed, auto’s en horloges, allemaal via cryptocurrency en contactloze betalingen.

 

 

‘De komende maanden en jaren zullen we zien dat cryptocurrency net zo populair wordt als de contactloze betalingen die we tegenwoordig kennen. Het zal niet lang meer duren voordat we allemaal de mogelijkheid hebben om onze wekelijkse boodschappen via cryptocurrency op onze smartphones te kopen. Deze grote sprong in het gebruik is te danken aan het grotere controleniveau dat consumenten dankzij cryptocurrency over hun financiën kunnen hebben. Geconfronteerd met deze wereldwijde pandemie, is cryptocurrency voor velen een stabiele troef gebleken en het vermogen om ervoor te zorgen dat hun financiën weggehouden worden van banken met contactloze aankopen, is zeker aantrekkelijk tijdens deze crisis.

 

 

“Cryptocurrency heeft onlangs een toename van 30% gezien, aangezien consumenten op zoek zijn naar stabiele, betrouwbare en gemakkelijke routes om aankopen te doen. Deze pandemie bood de perfecte gelegenheid voor cryptocurrency om aan kracht te blijven winnen. Terwijl de automarkt bijvoorbeeld ondermaats presteert, heeft het AutoCoinCars-platform dat welzag een omzetstijging van 1000% sinds het begin van de lockdown – een trend waarvan we ongetwijfeld zullen blijven uitbreiden en groeien totdat de digitale valuta een van de belangrijkste aankoopopties is in een volledig cashloze samenleving. kraken fees is geselecteerd.

 

Automotive adoptie

 

“2019 was ongetwijfeld een transformatief jaar voor cryptocurrency, maar in 2020 zal het naar verwachting nog verder groeien. Cryptocurrency zal naar verwachting sterker worden omdat het wereldwijd opereert in een tijd waarin de meeste landen hun grenzen hebben gesloten en worden geconfronteerd met een economie die ernstig wordt getroffen door de Covid-19-crisis.

 

“De prestaties van de Britse auto-industrie tot dusver in 2020 zijn schokkend en het is bedroevend om te zien hoeveel invloed Covid-19 op de industrie heeft. Dit is echter geen trend die door de hele markt wordt weerspiegeld – de verkoop binnen de cryptocurrency-autohandelsector is gestegen, ondanks deze uitdagende omstandigheden. bitcoinmeester fees is goedkoop.

 

“Een van de belangrijkste redenen waarom we blijven zien dat meer mensen auto’s kopen via cryptocurrency, is de controle die het consumenten geeft over hun financiën. Geconfronteerd met deze wereldwijde pandemie, is cryptocurrency voor velen een stabiele troef gebleken en het vermogen om ervoor te zorgen dat hun financiën van banken worden weggehouden, is zeker aantrekkelijk tijdens deze crisis.

 

“Deze grote sprong in acceptatiegraad van Britse autodealers betekent een duidelijke verschuiving in de branche. Retailers die voorheen via meer traditionele betalingsprocessen werkten, erkennen niet alleen de toegevoegde waarde die cryptocurrency voor hun bedrijf biedt, maar ook dat het de autohandelindustrie volledig zal transformeren, ten goede.

 

Het internationale banknetwerk breidt uit naarmate het Standard Chartered Bank verwelkomt

IBOS Association (IBOS), een internationaal banknetwerk, is verheugd haar nieuwste lid van de groep, Standard Chartered Bank, aan te kondigen.

 

Een unieke internationale alliantie van enkele van de grootste banken ter wereld, IBOS-leden werken samen om elkaars internationale klanten te bedienen in markten waar ze zelf niet actief zijn. De rijke geschiedenis en het uitgebreide netwerk van Standard Chartered in Azië, Afrika en het Midden-Oosten vormen een aanvulling op de sterke geografische dekking van IBOS in Europa en Amerika, en creëren daardoor aantrekkelijke wereldwijde kansen voor klanten van alle aangesloten banken.

 

Managing Director van IBOS, Manoj Mistry, merkte op: “Ik ben verheugd dat Standard Chartered toetreedt tot IBOS, ons netwerk in deze belangrijke regio verder versterkt en meer deuren in Azië opent voor onze klanten. We genieten van dit volgende hoofdstuk en we zijn verheugd om met Standard Chartered samen te werken. ”

 

Standard Chartered zal in eerste instantie Hong Kong, Singapore, India, China, Taiwan en Maleisië toevoegen aan het IBOS-netwerk. Na verloop van tijd zullen beide partijen onderzoeken hoe de relatie kan worden uitgebreid naar andere markten waar Standard Chartered actief is.

 

Sprekend namens Standard Chartered, zei Jiten Arora, Global Head, Commercial Banking: “Het helpen van bedrijven om internationaal te verbinden en te groeien staat centraal in onze merkbelofte. We zijn verheugd deel uit te maken van IBOS, dat onze rol als strategische partner in de groei van onze klanten verder zal versterken. We kijken er ook naar uit om internationaliserende mid-corporate klanten van aangesloten banken te ondersteunen, die de markten over onze voetafdruk willen betreden en onze diepgaande lokale kennis willen gebruiken om hen te helpen bij het betreden, navigeren en bloeien door toegang te krijgen tot enkele van de meest levendige economieën, handel corridors en supply chain-ecosystemen wereldwijd. ”

 

Ondanks de huidige pandemie blijft IBOS open voor zaken en gebruikt het netwerk technologie om zijn doelen te bereiken en ervoor te zorgen dat klanten normaal toegang blijven houden tot diensten. IBOS heeft ook zijn zinnen gezet op groei naar de markten die de steeds veranderende economische en geografische ontwikkelingen vereisen, terwijl het zijn expansie naar Australazië blijft ontwikkelen.

 

Bovendien merkt Manoj op dat: “Er wordt overwogen om in het hele CEE extra markten te bedienen om het netwerk te bedienen, aangezien andere groepen van bankverenigingen beginnen af ​​te bouwen.”

 

Matt Tuck, Head of Commercial Product, Service & Operations bij NatWest Group, zei: “Als al lang lid van IBOS sinds de oprichting in 1994, is NatWest Group verheugd dat IBOS met het lidmaatschap van Standard Chartered zijn bereik voor de eerste keer uitbreidt naar Azië. tijd. Als een toonaangevende Britse Commercial Bank kijkt NatWest Group ernaar uit om nog nauwer samen te werken met IBOS om de internationale bankbehoeften van onze klanten in deze regio te ondersteunen. ”

 

“De toevoeging van Standard Chartered biedt een ongelooflijke groeimogelijkheid voor het IBOS-netwerk en voor zijn leden”, zegt Chris Ward, Executive Vice President en Head of Productmanagement & operations, PNC Treasury Management en IBOS-voorzitter en lid van de raad van bestuur. “De voortdurende wereldwijde uitbreiding van het netwerk zal helpen om de klanten van onze leden de service en middelen te bieden die ze nodig hebben om succesvol te zijn.”