De aandelen van Merck & Co. Inc. MRK stegen donderdag met 1,0% in premarket-handel, nadat de medicijnfabrikant een deal had aangekondigd om het particuliere biofarmaceutische bedrijf VelosBio Inc. te kopen voor $ 2,75 miljard in contanten. koers amazon aandeel kopen.

 

De deal zal naar verwachting eind 2020 worden afgerond. In oktober startte VelosBio een Fase 2-studie met VLS-101 voor de behandeling van patiƫnten met solide tumoren.

 

“Bij Merck blijven we onze groeiende oncologiepijplijn versterken met strategische acquisities die zowel onze huidige portefeuille aanvullen als ons groeipotentieel op lange termijn versterken”, aldus Dr. Roger Perlmutter, president van Merck Research Laboratories. advies tesla aandelen zijn groot.

 

 

“Baanbrekend werk van VelosBio-wetenschappers heeft VLS-101 opgeleverd, dat in vroege studies opmerkelijk bewijs heeft geleverd van activiteit bij zwaar voorbehandelde patiĆ«nten met refractaire hematologische maligniteiten, waaronder mantelcellymfoom en diffuus grootcellig B-cellymfoom.” Het aandeel van Merck is tot en met woensdag 11,4% gedaald, terwijl de Dow Jones Industrial Average DJIA 2,4% is gedaald.